conwy - Stoke on Trent

21 juli 2024 - Stoke-on-Trent, Verenigd Koninkrijk

Slapen: via Britt stops Broughton Arms nabij Stoke on Trent

21 juli
We hebben weer prima geslapen vannacht. Die Britt Stops werken echt perfect.  Nadat we gisteren dat mooie kasteel hebben gezien, zijn we nu al tijd op pad. We willen namelijk het kasteel graag bezoeken, voordat we richting de attractie van Abe gaan, namelijk Zipworld. Het kasteel is goed bewaard gebleven en hoewel het een ruïne is , is het erg indrukwekkend  en we genieten ervan .
Als we terugkomen bij de camper is het eerst tijd voor koffie. Daarna vertrekken we  Richting Bethesdsa. Dat is gelukkig niet zo heel ver meer. We kijken ons ogen uit. We hadden erover getwijfeld of we zo’n dure attractie zouden boeken, maar hier lopen honderden mensen in de rondte, die allemaal het vorstelijke bedrag van £ 120 per rit betalen. Zelfs kleine kinderen gaan van die spannende Zipline af.  Het is wel een poosje wachten en dat duurt best lang. De omgeving is hier natuurlijk niet zo inspirerend , want we zitten in een leisteengroeve. Abe vindt het geweldig en komt vol van verhalen terug. Het is echt een hele bijzondere beleving geweest. Het is al 15:30 uur als we verder trekken. We willen eigenlijk nog naar Stoke-on-Trent reizen en dat is nog een behoorlijk eind vanaf Bethesda, maar ja, morgen wil Abe nog naar Alton Towers (een pretpark), dus we zetten door en als we rond het avondeten in Stoke-on-Trent aankomen, zit ik de minuten af te tellen totdat we bij het adres aankomen dat is ingetoetst. En dan blijkt het hele adres niet goed te kloppen. Archhhhhhh... We zijn totaal verreisd, doodmoe en nu blijkt dat we nóg eens 20 minuten moeten rijden voordat we bij onze camperplaats zijn. helaas zit er niks anders op dan door te zetten. De stemming is niet leuk en het is zeer pittig, maar we komen gelukkig goed aan bij onze camperplaats. daar staan we aan het water op de parkeerplaats van een pub. Prima voor een nachtje. De narrow boats liggen IN het water, de camper hangt OVER het water, zo strak staan we geparkeerd. Het zal wel lukken voor een nachtje denk ik zo.