Lingerhahn - Kampen (367 km) TOTAAL 3272 KM
23 mei 2025 - Kampen, Nederland
Vrijdag 23 mei
vanochtend hebben we de knoop doorgehakt. We hebben het vannacht heel, heel, heel erg koud gehad en als we vandaag flink doorzetten, dan kunnen we vanavond in ons eigen warme bedje ploffen. Dat vereist wel doorzettingsvermogen, maar we gaan ervoor.
Rond 10:30 uur rijden we van de camping af. We hebben ons voorgenomen dat we zo rond de lunch, ergens van de snelweg af zullen gaan om nog één keertje flink te shoppen. Thuis is al onze douchegel op en zo hebben we nog een paar boodschapjes (waaronder diesel) die in Duitsland een 'angenehme Preis' hebben.
We slaan flink wat aanmaaklimonade, douchegel en aanverwante zaken in. Lunchen nog één keertje met kaiserbrötchen en rindfleis, gewoon omdat het kan en omdat we best zielig zijn dat we zo'n eind moeten rijden vandaag en dan gaan we snel weer de snelweg op.
Rond de avond hebben we wat file, halen we in Apeldoorn een wokje (een mens moet toch eten nietwaar?) en zo rond de klok van 20 uur rijden we de Ijsselkade weer op. Daar is verder niemand thuis. Na een vakantie met z'n tweetjes, zijn we eraan gewend en we pakken alleen het hoogst noodzakelijke even uit de camper. De rest komt morgen wel weer. We zijn THUISSSSS!!!!
Het was een mooie, bijzondere, maar ook pittige rondreis. De afstand was 3272 km. De inbraak heeft er bij ons flink 'ingehakt'. Toch kunnen we een beetje trots op onszelf zijn, want we hebben ons niet laten kisten. We hebben mooie dingen gezien, de rust genomen die we nodig hadden en de stepjes bleken dé uitvinding van de vakantie voor ons.
Nu resten ons de foto's en de vuile was. Op naar de volgende vakantie in La France!