Ganderkesee - Kampen (229 km)

15 juni 2026 - Kampen, Nederland

Maandag 15 juni

Hmmm, het is een prima camping hoor, echt waar. Maar als je buren kleine peutertjes hebben die liggen te krijsen en die ouders doen daar niks mee, dan slaap je toch  maar matig. Ik ben toe aan een douche en hoewel ik weet dat ik € 0,30 per minuut betaal, gooi ik er 3 minuten tegenaan en kom lekker schoon terug bij de camper.

Vandaag de laatste reisdag. Daar zijn wij altijd erg gemotiveerd voor :-)

We hebben nog wel een drietal wensen voordat we Duitsland uitrijden; aanmaakcola, handzeep en diesel. Alledrie een stuk goedkoper dan in Nederland, en ons 'bint zuunig', dus we gaan op pad en scoren bij diverse winkels alles wat we nodig hebben. We gaan zelfs nog even naar C&A, ik in de hoop om toch nog een zomerjas te scoren (helaas pindakaas) en Abe omdat hij nog een korte broek nodig heeft, voor als hij volgende week naar Portugal vertrekt (check, gelukt!).

Verder is het een heel eindje rijden. Abwin en Abe rijden het stuk samen. Dat is toch wel heel erg fijn!

Rond het einde van de middag komen we aan in Kampen en we kunnen zelfs voor de deur parkeren! Dat is pure luxe. We zijn weer thuis! Mart staat al op ons te wachten en dan is het avontuur van ons en vooral van Abe echt ten einde gekomen. We zijn er weer!